Olivers Wharf

Olivers Wharf

Project Highlights

A sympathetic refurbishment of a two bedroom apartment in a Grade II listed tea wharf in Wapping, East London.

The property was stripped back to its original walls and concrete floors prior to a full home refurbishment. Inspired by the beauty of industrial warehouse conversions in New York, the original brickwork and beams were sensitively restored, whilst contrasting contemporary finishes add texture and dimension throughout.

Design features include distressed parquet flooring, natural stone bathrooms, polished plaster walls and the latest integrated technology systems (including lighting and AV).

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london

Broadhinton Road

Broadhinton Road

Project Highlights

An overhaul of a Victorian terraced house in Clapham Old Town.

A basement was dug under the existing property and a contemporary extension added to the rear ground floor level, which houses a stylish split level kitchen/dining room. On the first floor, an office ‘pod’ was added to the rear, featuring a seamless glass bonded junction that provides panoramic views of the garden.

Design features in the showstopping bespoke kitchen include polished concrete flooring, slate worktops, a copper effect cantilevered drinks cabinet and an electronically operated wrap-around rooflight.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Heath house dining
calton-road

Addison Road

Addison Road

Project Highlights

A complete refurbishment and rear extension of a large, lateral ground floor apartment, located on one of Holland Park’s most exclusive roads.

As well as incorporating luxurious natural materials such as bespoke stone basins and timber flooring, the project also required skilful structural alteration techniques, to avoid affecting the apartments above.

The stunning contemporary extension, which features seamless structural glazing, steel and zinc, leads onto a stylish landscaped patio garden designed by Luciano Giubbilei.

Holt successfully coordinated the architect, interior designer, lighting designer, landscape architect and audio visual consultants to deliver a truly exceptional project in this prime London location.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london

Queens Gate Gardens

Queens Gate Gardens

Project Highlights

A complete internal refurbishment of a large ground floor spilt level apartment in Kensington.

Design details in this transformative project include resin flooring, polished plaster, glass balustrades, coloured glass splashbacks, bespoke stone basins and high polished wall panels. Access to the property was complicated, with only one entrance available; consequently, meticulous planning and co-ordination of subcontractors was essential.

The end result is truly striking, blending contemporary design with elegant original features.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london

Waldegrave Park

Waldegrave Park

Project Highlights

Modernisation and refurbishment of a large detached house in Waldegrave Park Conservation Area, Twickenham.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london

Calton Avenue

Calton Avenue

Project Highlights

Modern timber-framed, brick outer skin extension to a Victorian family home in Dulwich village.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london