Olivers Wharf

Project Highlights

A sympathetic refurbishment of a two bedroom apartment in a Grade II listed tea wharf in Wapping, East London.

The property was stripped back to its original walls and concrete floors prior to a full home refurbishment. Inspired by the beauty of industrial warehouse conversions in New York, the original brickwork and beams were sensitively restored, whilst contrasting contemporary finishes add texture and dimension throughout.

Design features include distressed parquet flooring, natural stone bathrooms, polished plaster walls and the latest integrated technology systems (including lighting and AV).

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Converted Penthouse Apartment
large bright conservatory
connaught designer dining room london
Sandown beautiful designer blue bedroom london