Jacksons Lane

Project Highlights

A sympathetic internal refurbishment of a modernist house in Highgate village.

Jacksons Lane is part of the Southwood House Estate, a triangle of residences built in the early 1960s to a design by the architects Andrews, Emerson, Sherlock & Keable.

The project involved fitting bespoke windows and doors, an internal reconfiguration, extensive fitted joinery, bespoke architectural oak blackened steel staircase and polished plaster walls.

The house has oak floors throughout.

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

View More Projects

Complete design-led strip out and internal remodelling of a 5 storey family home.
Full refurbishment and extension of a5 storey family home.
Design & build of pool house and refurbishment of swimming pool.
Restoration and renovation of a Grade II listed2 storey apartment.
Remodelling and refurbishment of top floorpied-a-terre.
2 storey extension and complete refurbishment of detached family home in Richmond